Cea mai mare colectie de panorame 360 grade din România: Sibiu, Raliuri Raliul Sibiului (tur virtual)
RomanaDeutschEnglishFrancaisEspanol
Afișează toate >  Sibiu, Raliuri > Raliul Sibiului (tur virtual)

Sibiu, Raliuri   -   Raliul Sibiului (tur virtual)        09.07.2011          Arată pe hartă                             

Raliul Sibiului (tur virtual)

    Raliul Sibiului isi respecta statutul de intrecere cu multe evenimente, din pacate o parte nefericite, cum este cazul celor din ultima proba. Vali Porcisteanu a abandonat in urma unui incident bizar, lovind un motociclist care mergea in sens invers pe proba speciala, in urma caruia acesta a fost accidentat si transportat la spital. Din fericire, viata nu ii este pusa in pericol, chiar daca a suferit lovituri la membre si spate.

    Gergo Szabo a fost si el implicat intr-un incident care nu isi are locul in raliuri, pilotul maghiar intalnind o masina pe proba speciala, care se deplasa in acelasi sens. “Din fericire am vazut masina din timp si am putut sa il depasim fara sa avem probleme. Doar norocul a facut insa ca incidentul sa nu fie unul major, daca intalneam masina intr-un viraj fara vizibilitate nu stiu ce se putea intampla” a explicat el.

    Si Bogdan Marisca a avut un abandon ciudat, dupa ce a depasit locul accidentului lui Porcisteanu, la cativa kilometri puntea fata cedand, iar masina a iesit de pe drum, oprindu-se pe partea laterala. Au aparut insa discutii referitoare la faptul ca Bogdan nu a oprit la locul accidentului si aceasta fiind una din problemele discutate de comisia comisarilor sportivi.

    Gergo Szabo este invingatorul etapei, cel putin pentru moment, pentru ca maghiarul este subiectul unei contestatii pentru service ilegal, care va fi solutionata in urma sedintei comisarilor sportivi. Trecand la partea sportiva, Szabo a gestionat excelent cursa, in ciuda problemelor de transmisie pe care nu a reusit sa le solutioneze pana la finalul intrecerii. Experienta anilor anteriori, precum si alegerile foarte bune, impreuna cu viteza care i-a adus doua titluri de campion, l-au facut pe Szabo sa ajunga la final cu cel mai bun timp. Maghiarul a spus: “A fost ca de obicei un raliu foarte greu, iar defectarea pompei diferentialului central ne-a facut viata si mai grea. Experienta din anii precedenti ne-a ajutat insa foarte mult si am avut o cursa reusita.”

mărime: 2.78 MB