Cea mai mare colectie de panorame 360 grade din România: Peninsula Constructia Peninsulei
RomanaDeutschEnglishFrancaisEspanol
Afișează toate >  Orașe  >  Târgu Mureș  >  Peninsula > Constructia Peninsulei

Peninsula   -   Constructia Peninsulei        24.08.2010          Arată pe hartă                             

VotSKA la Kiss Terrace

Phoenix la Peninsula 2010

Phoenix la Peninsula 2010

Phoenix la Peninsula 2010

Phoenix la Peninsula 2010

Regia tehnica a concertului Phoenix

Phoenix la Peninsula 2010

Constructia Peninsulei

Festivalul Peninsula 2010

Babylon Circus

Katapulta, noaptea

Freedom Arena

Intrarea, noaptea

Digul, noaptea

Coca Cola Zone

Carting

Bunjee jumping

Campingul

Butterflies in my stomach

Europe

Kumm la Kiss Terrace

Mike Godoroja la Ciuc Stage

Cortul Orange

Puya la Kiss Terrace

Studioul mobil Kiss FM

Taxi la Ciuc Party Stage

Ovidiu Lipan Tandarica, Backstage

Vama la Peninsula

Zdob si Zdub la Peninsula (3)

Zdob si Zdub la Peninsula (2)

Zdob si Zdub la Peninsula

     Cu două zile înainde de a-şi deschide porţile, pregătirile erau în toi atât în ceea ce priveşte construirea scenelor, cât şi a celorlalte locaţii care vor garanta distracţia zecilor de mii de vizitatori care vor călca pragul, începând cu miercuri, 25 august, ora 18.
     Astfel, Weekend Main Stage, Ciuc Party Stage, Freedom Music Arena şi Terasa Kiss au ajuns deja toate la locaţiile destinate lor, iar ridicarea scenelor se va încheia la timp.
     Comercianţii de preparate calde şi băuturi îşi montează deja căsuţele de lemn, artiştii au venit şi îşi construiesc în Zona Artei locaţiile unde îi vor aştepta pe peninsulari cu pictură pe corp, tatuaje şi alte surprize. A fost amplasat deja şi Cortul de Filme unde vor rula zilnic filme TIFF şi mai multe scurtmetraje premiate la Festivalul Alternative.
     Deja au fost aduse cele 120 de WC-uri ecologice (4 pentru persoane cu handicap) şi 16 lavoare, 16 pisoare şi au fost amplasate cele 2 duşuri cu câte 16 compartimente, în zona Camping-ului.
     Capacitatea camping-ului include şi circa 200 locuri de parcare, precum şi peste 1.500 de locuri de corturi, deoarece suprafaţa pe care se întinde depăşeşte 2,5 ha. Totodată, pe teritoriul festivalului, care depăşeşte 5 ha, vor fi amplasaţi 100 de saci de gunoi şi alte 6 puncte de colectare selectivă a deşeurilor.
     Festivalul Peninsula începe oficial în data de 26 august şi se termină în data de 29 august, însă accesul în interiorul locaţiei se va face pe bază de brăţară începând cu ziua de miercuri, 25 august, ora 18. Tot atunci se deschid casieriile de la intrare – o parte din casierii vor avea program non-stop, inclusiv cele de unde mass-media şi invitaţii îşi ridică brăţările.

mărime: 2.83 MB