Cea mai mare colectie de panorame 360 grade din România: Cluj Napoca Fabrica de Bere
RomanaDeutschEnglishFrancaisEspanol
Afișează toate >  Orașe  >  Cluj Napoca > Fabrica de Bere

Cluj Napoca   -   Fabrica de Bere        18.09.2011          Arată pe hartă                             
Ursus Cluj Fest
Touristica 2010

Cluj Arena aproape de finalizare

Fabrica de Bere

Polus Center - fantana arteziana

Polus Center

Eroilor

Belvedere

     În locul fostei fabrici de bere Ursus,închisă în noiembrie 2010, a apărut o berărie unde clujenii vor putea urmări pe viu cum se face berea proaspătă.
     Noua locaţie se numeşte chiar „Fabrica de bere Ursus“, iar experienţa intensă a berii special produse aici este descrisă ca „Arta pură, nefiltrată“.
     „Fabrica de bere Ursus este un proiect unic la nivelul SABMiller în Europa. Asta îl face cu atât mai special pentru echipa locală, care l-a realizat integral, de la ideea de a avea un astfel de loc, până la primul pahar de bere care a fost turnat azi (iulie 2011 – n.r.) şi întreaga experienţă a berii ce poate fi trăită aici. Deschiderea minifabricii marchează şi un nou început pentru marca Ursus, care îşi continuă astfel drumul ambiţios de a fi cea mai bună bere din România, inovând încă o dată, chiar la Cluj, oraşul unde s-a născut“, a declarat Grant McKenzie, vicepreşedinte Marketing al Ursus Breweries.
     Locaţia include un bar, un restaurant şi o terasă cu o capacitate totală de peste 300 de locuri. Clienţii care vor putea servi şi mâncare, felurile din meniu fiind tradiţionale şi gândite să se potrivească degustării unei beri proaspete.

mărime: 2.53 MB